Simpele overwinning op zwak FC Castricum

Castricum B1

B-junioren zaterdag, B1, 1e klasse 02

16 april 2016 13:00

Mosch, M.C.P.

Limmen, 16 april 2016 Vandaag de return wedstrijd tegen de buren uit Castricum. Uit totaal onnodig 2 punten weggegeven dus vandaag een mooie gelegenheid om te laten zien wie de sterkste is. Limmen liet zich al gauw meeslepen in het rommelige spel van FCC maar was zoveel sterker dat er in de beginfase al 2 enorme kansen werden gecreeerd, helaas belande de eerste op de paal en een lobje van Thijs verdween net aan de verkeerde kant van de paal. Het bleef rommelig maar uiteindelijk vielen er nog 2 prima goals. Eerst bediende Wesley, Quentin die prima afronde en een minuut of 10 later gaf Thijs de mogelijkheid aan Wesley om de verdiende 2-0 in de touwen te schieten. Na de rust tegen de wind in en er werd ook beter gevoetbalt. Een enkele counter werd er door Job en de prima meevoetballende Stan uit gehaald. Cody en Leon begonnen zich met de opbouw te bemoeien en de druk op FCC nam toe. Dirk soleerde door de achterhoede en legde de bal terug op de prima meegelopen Boris, 3-0. Joeri zorgde zoals gebruikelijk voor gevaar en paniek bij corners. Halverwege de tweede helft werd Jaap door Stan gelanceerd en de afronding was heel beheerst. Limmen wilde meer en bleef aanvallen. Jos ging na een prima actie alleen op de keeper af, maar werd op randje strafschopgebied van achteren onderuit geschoffeld. Castricum kwam er genadig van af met een vrije trap en geen kaart. Vlak voor tijd toch nog wat slagroom op de taart. Eerst ronde Quentin goed af en even later werd dit voorbeeld door Wesley gevolgt. Jongens prima overwinning, volgende week naar HBC.