Introductie - RKVV Limmen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Introductie

Introductie

Het was 1989. Eind augustus 1989 om precies te zijn. Acht enthousiaste supporters kwamen bij elkaar en richtten de Supportersvereniging van de v.v. Limmen op. 

Een van de eerste activiteiten was het voorbereiden van de festiviteiten rond het zestigjarig bestaan van de vereniging. Als onderdeel van de jubileumviering werd het Familie-Stratenvoetbaltoernooi bedacht; iets extra's moest dat geven aan het jubileum. Niemand in de organisatie kon toen nog vermoeden dat dit toernooi zo'n grote vlucht zou nemen. Drieënveertig teams namen deel aan het eerste toernooi. Sindsdien bleef de belangstelling groeien. Bij de tiende keer was het aantal teams al gegroeid tot 80; inmiddels is het maximale aantal 88 teams. 

Naast deze activiteit organiseert de Supportersvereniging onder andere: Kerstklaverjasdrive, Bingoavond, Pupil van de week, Cadeaus voor kampioenen, enz. De supportersvereniging organiseert haar activiteiten in nauwe samenwerking met het bestuur van de vereniging en krijgt daarvan ook alle steun.

De Supportersvereniging heeft in de afgelopen jaren al heel wat ondersteund en gerealiseerd. Blijvende en in het oog springende bewijzen daarvan zijn het speeltuintje, de dug-outs voor het A-veld, een bijdrage in de renovatie van de oude kleedkamers, diverse bijdrages bij het aanschaffen van doelen en andere trainingsmaterialen en last but not least, onze bijdrage aan de renovatie van de Jan Min-tribune!

Verder bieden wij de jeugdteams de mogelijkheid om gebruik te maken van een zaal zodat bij slecht weer toch lekker gevoetbald kan worden.


In de samenstelling van het bestuur van de Supportersvereniging zijn het voorbije half jaar aardig wat wisselingen opgetreden. Zo zijn Patrick de Wit, Remco de Wit en Jan Nijman na vele dankbare jaren gestopt als bestuurder van de Supportersvereniging.


De zo ontstane vacatures zijn inmiddels weer nagenoeg opgevuld en het bestuur van de Supportersvereniging is medio 2022 als volgt samengesteld:

  • Erik Jaap Kroone, voorzitter
  • Matthe Hollenberg, secretaris
  • Peter Valkering, penningmeester
  • Patrick van Duin
  • Joerie Bakker
  • Rob Beentjes

geupdate 2 december 2022
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!