Algemeen - RKVV Limmen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen

Algemeen

De evenementencommissie (EVC) bestaat uit enthousiaste leden die activiteiten voor de jeugd van v.v.Limmen organiseert. Op dit moment bestaat de EVC uit; Mariska Hoope, Mika Ehlhardt, Jarno Jonker, Sjaak van Kessel,  Jeroen de Kwaadsteniet, Mike Zuyderduin , Kaylee Broedersz en Erik Lamers (nieuwe voorzitter).

Afgelopen jaar hebben wij bv de Sinterklaasviering voor de MP en F pupillen georganiseerd, de InStijl penaltybokaal, het Oliebollentoernooi, het afscheid van de A-junioren en de beroemde Sportdag met afsluiting op 'Camping Dampegeest'. Sinds dit jaar is daar het FIFA-toernooi bijgekomen. 

We doen dit met heel veel plezier, maar zijn daarbij zeer afhankelijk van de hulp en inzet van ouders, begeleiders, opa's, oma's etc., om alles goed en veilig te laten verlopen. Gelukkig hadden we afgelopen jaar weer veel hulp gehad, daar zij we erg blij mee. We hopen dan ook dat anderen hierdoor gemotiveerd raken om zich in te zetten voor de jeugd van v.v. Limmen. 

In de agenda kunt u zien wanneer de genoemde activiteiten voor dit voetbaljaar zijn gepland. Niet alle datums zijn bekend. Dat heeft te maken met het verloop van de competitie. Maar zodra er meer duidelijkheid is, volgt publicatie. 

Bij eventuele vragen, horen wij het graag. 

Met vriendelijke groet, namens de EVC, Mike Zuyderduin..
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!