Zwanenburg- Limmen wedstrijd der gemiste kansen

Populierenlaan 44
1161SP
ZWANENBURG
tel. 020-4974549

Nog nooit eerder was er een ontmoeting tussen beide clubs. Limmen met één punt en Zwanenburg ( fusie uit Halfweg en NAS) nog zonder punten. Om 14 uur precies floot scheidsrechter Goktape het begin van een beladen wedstrijd. Weg van die laatste plaats.
Limmen kwam goed uit de startblokken en creëerde diverse kansen. De snelle buitenspelers Jacco de jong en  Jeroen de Groot gaven hun backs handen vol werk . Toch kwam via een mooie aanval Zwanenburg bijna op een voorsprong. Het schot ketste via onderkant van de lat weer het veld in. Limmen was gewaarschuwd .Ook Limmen kreeg een dot van kans middels Jacco. Zijn bal had doel moeten treffen maar ging naast. Ook Mees Duinmeijer kwam alleen voor de keeper niet tot scoren . Even daarna weer een mogelijkheid voor Jacco uit een pass van Duinmeijer. Die kwam tegen de paal. Geen minuut later scoorde Mees uit een rebound. Het publiek zuchtte ;” hè hè. Want na zoveel kansen werd het al eens wat. Wederom een kans voor Mees. Kapte prima zijn tegenstander uit en!!!  Schoot weer op de paal. Zo maakte Limmen het voor zichzelf moeilijk. Vlak voor rust één kans voor Zwanenburg en in de korte hoek schoot men raak.Vlak voor rust toch de voorsprong. Kalu van der Steen maakte de 1-2 uit een mooie aanval
Na de rust bleef Sem Winter achter en Milan Peemen verving hem. Een mooi schot van hem werd door de keeper gepareerd en uit zijn uittrap kwam Zwanenburg op gelijke hoogte. 2-2 Daarna weer diverse kansen voor Limmen maar hij mocht er niet in. Uit een vrije trap kwam voor de derde keer Limmen op voorsprong. Mees Duinmeijer kegelde hem in het kruis .Zo won Limmen haar eerste wedstrijd met 2-3, waar 5-10 beter op zijn plaats was. Wat een kansen. Volgende week komen we weer kijken tegen Alcmaria. Incl. Sjaal.