Limmen schiet in kwartier 4 keer raak. 6-1

Dampegheestlaan 2
1906WB
LIMMEN
tel. 072-5051650

In de wetenschap dat de knvb 3 verlies punten aan Limmen gaf, is het nu zaak om serieus de achtervolging op vv Egmond in te zetten . De eerste zou dus het Amsterdamse “ de Meteoor” moeten zijn.  Ook die strijden nu om de 2e plaats met een gelijk aantal punten als Limmen.
Binnen 2 minuten lag hij in het mandje. Een goede aanval op links eindigde uiteindelijk tot een hoekschop. Uit deze corner wist Jacco de Jong uit de rebound te scoren. 6 minuten later voorkwam keeper Jesse Glorie een zeker doelpunt met de voet. Ook een tweede kans ging net naast. Zo was het een gelijkopgaande wedstrijd na een half uur spelen. Meteoor werd naarmate de wedstrijd vorderde sterker en de gelijkmaker kwam in minuut 38. Hun snelle spits liep de achterhoede er uit en scoorde alleen voor de keeper. Vóór rust had Limmen nog op een voorsprong kunnen komen. Eén mooie voorzet van Björn kopte Boris de Boer stijlvol over. Toch kwam de voorsprong. Eén mooie steekbal van Mike Schouten op Jacco de Jong, die schuin voor doel, onberispelijk raak schoot.
De 3-1 kwam vlak na de rust. Waar het meeste publiek nog in de kantine zat , schoot Nino Peemen snoeihard raak. Weer een minuut later een mooie aanval  en toen schoot Jacco zijn tweede goal binnen. De 5-1 kwam uit een vrij trap van Björn die de paal raakte. De terugspringende bal was een prooi voor Kalu van der Steen. Goed doorzetten van Thomas van der Wijk bracht de bal bij Mees Duinmeijer die de 6-1 aantikte. Het laatste half uur waren over en weer nog enkele kansen maar de uitslag kwam niet echt meer in gevaar. 30 seconden voor tijd vond de scheidsrechter het genoeg en floot de vriendschappelijke wedstrijd af.
Volgende week VSV uit. Sjaal om en we zijn er weer.