De Middenlijn 1
1531LZ
WORMER
tel. 075-6423004

Met de periodetitel op zak gingen de mannen van Limmen 2 op bezoek bij WSV uit Wormer. Om half 12 werd er onder aangename omstandigheden afgetrapt. In de bekende 4-4-2 formatie had Limmen de opdracht om WSV de wil op te leggen. WSV begon furieus aan de wedstrijd met veel energie en hoge druk. Door slordigheden had Limmen moeite om onder de druk vandaan te spelen. Een aantal foutjes zorgde er dan ook voor dat keeper Koen Fluri zijn kwaliteiten kon laten zien. Toen de storm van WSV eindelijk leek te bedaren, sloegen de zwart-groenen uit het niets toe. In de 30ste minuut werd een voorzet door een doorgelopen aanvaller langs Koen gekopt, 1-0... Op dat moment een terechte stand, WSV toonde duidelijk meer wil om te winnen dan Limmen. Eenmaal wakker geschud door de tegengoal begon Limmen te voetballen zoals het de week daarvoor tegen Egmond had laten zien. Met name over de linkerkant, met de sterk spelende Bas Bijvoet, combineerde het team een aantal keer knap door de verdediging heen. Tot grote kansen leidde dit helaas niet en bij het rustsignaal stond de 1-0 nog steeds op het scorebord. In de rust voert trainer André een aantal wisselingen door op het middenveld. In het veld komen Bram Tijsen en Dirk Hollenberg, uit het veld gaan Jesse Buur en Thijs van Vliet. Met de juiste energie trekt het tweede het spelbeeld uit de eerste helft door. Met mooi combinatiespel werd WSV teruggedrongen op de eigen helft. Een uur weet WSV stand te houden maar dan valt toch de onvermijdelijke gelijkmaker. Uit een scherpe voorzet van Lasse Karels kan de sterk invallende Bram Tijsen de gelijkmaker binnenlopen, 1-1! In het laatste half uur gaat Limmen op zoek naar de overwinning maar op een aantal kansjes na wordt het net niet meer gevonden. Uitslag: 1-1. Helaas een uitslag waar vooral Limmen weinig mee opschiet. Volgende week neemt het tweede het op tegen Hollandia T, dan gaan we weer op zoek naar de 3 punten.