Dampegheestlaan 2
1906WB
LIMMEN
tel. 072-5051650

Na de zwaarbevochten overwinning op Sporting Krommenie en het gelijke spel van Hercules Zaandam bij SVA heeft Limmen de koppositie in de derde klasse B overgenomen.
Op zaansvoetbal.nl kwam ik dit leuke verslag tegen!

Limmen- Op Sportpark Dampegheest in Limmen kon Sporting Krommenie niet voorkomen dat vv Limmen 3 punten pakte. Door de belangrijke zege hebben de Limmenaren de koppositie van de 3e klasse inmiddels in handen.

De zege was terecht maar de thuisploeg kwam maar moeizaam door de stugge Krommenieër defensie. De ploeg van Jordi van Beek pakte brutaal de voorsprong door een doelpunt van Kevin de Wit maar kon niet voorkomen dat- via een fortuinlijke doch terechte gelijkmaker halverwege de 2e helft- de 1-1 viel. Doordat de Limmenaren niet konden profiteren van het veldoverwicht bleef het spannend. Tien minuten voor tijd hadden de Krommenieërs de 1-2 voorsprong kunnen pakken na een scrimmage voor de goal. Na wat flipperkast voetbal en een bal van de lijn belandde de bal uiteindelijk naast de goal. De tegentreffer viel uiteindelijk 10 minuten voor tijd toch voor de thuisploeg na een prachtig uitgespeelde tegenaanval die fraai achter doelman Nick Baas werd geplaatst. Krommenie coach Jordi van Beek reageerde na afloop: We schurkten er tegenaan maar kwamen aanvallend wat tekort. Goede ploeg hoor dat vv Limmen. Kunnen alle 11 voetballen en er is moeilijk druk op te krijgen. We hebben geprobeerd de as dicht te houden. Dat lukte aardig maar ook hun backs waren comfortabel aan de bal. Het kan zomaar eens zijn dat deze ploeg kampioen gaat worden.