Hoogland VR1 (zon)

1e klasse C

17 februari 2019 11:00

P.de Bie

Een klasse lager herstelde Limmen zich goed van de forse uitglijder van een week eerder. Het pakte op eigen veld een punt tegen Hoogland. Het werd 2-2 Al had er ook hier meer ingezeten dan een gelijkspel, vond trainster Leah Schoffelmeer. ,,We hebben echt twee punten laten liggen.”

Zij zag haar team de eerste helft niet heel scherp opereren en tegen een 0-1 achterstand bij rust aanlopen. ,,Het was van beide kanten heel moeizaam”, had assistent Ronny Koevoets gezien. In de tweede helft werd echter uit een ander vaatje getapt. Afstandsschoten van Sanne van der Velden en Rosa Min zetten de thuisploeg op voorsprong.

Die hield Limmen tot de slotminuut vast, waarna de bezoekers toch nog langszij kwamen.

Bron: NHD-Aklmaarsche Courant