Limmen 1 wint overtuigend met 5-3 van Wijk aan Zee 1

Wijk aan Zee 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

26 januari 2014 14:00

Geest, W. van der

Na 20 minuten had Limmen al een voorsprong door goals van Emile Veldt en Jim Ruiter en werd de tegenstander pittig zoek gespeeld.

Door onachtzaamheid in de verdediging werd het in 24 minuut 2-1, maaar Jan Welboren bracht direct daarna de score op 3-1 en nog voor de rust de 4-1.

Na de rust was het hard werken en kwam Wijk aan Zee snel terug op 4-2. En uiteindelijk bracht Jordy Siepel de 5-2 op het scorebord door een rima counter.

Wijk aan Zee scoorde nog 1x voor de statistiek in 81ste minuut (5-3). De laatste 10 minuten werd het nog rommelig en werden 2 superkansen om zeep gebracht. Emile miste nog een panalty maar het resultaat mag er zijn.

Limmen staat nu boven aan in de 2e periode en dat geeft hoop voor de volgende wedstrijd tegen Alkmaarsche Boys.