2 - 1

Limmen VR2 (zon)

Vrouwen, VR2, 5e klasse C

12 november 2017 13:10

Always Forward was vandaag de club waar Vr2 haar kunsten mocht vertonen. De Limmer meiden hadden er zin in en dat was na de aftrap direct duidelijk. We begonnen fel en gedreven. Blijkbaar werd de tegenpartij hiermee aangestoken want het was een voorzet van Isabel die er door de tegenstander in gekopt werd. 1-0 voor Limmen. Limmen bleef de overhand houden en was de sterkste van de eerste helft.
In de rust leek er niet veel aan de hand, gezien we de eerste helft zo goed bezig waren. Niks was minder waar. De tegenpartij had nieuwe gezichten in laten vliegen, die volgens ons niet uit de A-tjes kwamen.
In de tweede helft kwam snel de 1-1 uit de corner. Limmen bleef elkaar zoeken maar de ballen kwamen niet aan op plaats van bestemming. Later kwam er een goeie steekbal van Always Forward die door de achterhoede niet meer ingehaald kon worden en in een hoekje werd afgerond, 2-1 wat ook tevens de eindstand is geworden.
Woman of the match: Astrid, die erg verrassend uit de hoek kwam als keepster.