Vrouwen 2 mist te veel kansen om winst te pakken

RKEDO VR3 (zon)

Vrouwen, VR2, 5e klasse C

15 oktober 2017 14:00

Ad Hoek

Vandaag speelde Vr2 tegen RKEDO. Vorig jaar werd er 2 x gewonnen maar dit jaar staat er een compleet ander team voor onze neus. Limmen begon gretig wat resulteerde in veel kansen die helaas niet benut werden. RKEDO zag in de eerste helft een gaatje en benutte deze kans, 0-1.
RUST
De tweede helft begon slordig, ballen kwamen net niet lekker aan en we waren net een stap te laat. Een overtreding op Maartje zorgt ervoor dat de bal op de stip gelegd wordt en Isabel er achter gaat staan. Helaas, de keeper grabbelde de bal van de vloer. Kans op kans vervolgde voor Limmen, maar de bal was gek op de lat, de paal of de keeper. Uiteindelijk was het Astrid die in de laatste minuut de rust bewaarde en de bal in de linker hoek schoof. Na de aftrap die volgde werd er afgefloten, eindstand 1-1. Onterechte stand, maar de kansen werden niet benut. Volgende keer winnen we van ze!! Woman of the match is deze week Femke!