5 - 1

IVV MB1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB2, 2e klasse 03

23 november 2013 13:00

Lekker met het zonnetje, en Marit als keeper begonnen we aan de wedstrijd. Het zou een zware pot worden, en kwamen al snel met 0-1 achter. Maar we bleven goed door voetballen, en werd het daarom al snel 1-1 door een mooie doelpunt van Doris. Doris was lekker op dreef en maakte snel daarna de 2-1! Met 2-1 gingen we de rust in. Na de rust hadden we het zonnetje in de rug en Hilde op doel. We begonnen meteen fel en Doris maakte ook snel de 3-1. Toch bleef IVV doorzetten en creëerde ook snel een paar kansjes. Gelukkig scoorde Doris de 4-1. IVV had nu geen kans meer op de overwinning, en toen kregen we nog een vrije trap voor op 18m van het doel. De vrije trap schoot Gaby erin en was het dus 5-1. Dit was de eindstand na een mooie pot voetbal in het zonnetje!