0 - 9

Limmen MO17-2

Meisjes B-junioren zaterdag, MB2, 2e klasse 03

16 november 2013 12:30

Via het pontje Akersloot naar Edam. Een lange weg te gaan, we wisten dat we vandaag moesten winnen. Toen we het veld op kwamen om in te spelen dachten we dat we op het strand liepen. Door de bal te spelen kwam er allemaal zand omhoog. De reserves bij Limmen waren Hilde en Femke en vandaag was Kaylee er ook weer bij als supporter. Edam begon met de aftrap. We begonnen fel en in de 2de minuut lag de bal al in het net door het doelpunt van Rosanne 0-1 voor Limmen. In de 8ste minuut scoorde Doris de 0-2 binnen en vijf minuten later maakte Maartje de 0-3. We creëerden veel kansen en in de 23ste minuut maakte Doris een mooie goal met links. Al snel daarna kwam Kim in de 26ste minuut met een doelpunt. 2 Minuten later maakte Maartje de 0-6. Na de rust begonnen we aan de 2de helft. We kwamen zwakjes op gang en Edam creëerde nu ook kansen. Een mooi hard schot van Doris ging net over, maar uiteindelijk in de 25ste minuut schoot Hilde de bal in het net 0-7. Na een paar mooie kansen, schoot Femke in de 32ste minuut de 0-8 binnen. Doris schoot in de 40ste minuut de 0-9 binnen met een mooie solo, de keepster had geen schijn van kans. De eindstand was 0-9 voor Limmen een verdiende en mooie uitslag. Toen weer terug naar Limmen met het pontje.