Limmen behaald een terechte overwinning.

Limmen 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

8 november 2015 14:00

Hamersveld, J.M. van

Limmen heeft zich keurig hersteld van een slechte periode. Hopelijk zet dat zich volgende week tegen meervogels voort. Eerste kwartier een sterker KFC maar toch geen echte kansen. Een van onze kansen werd wel benut door Stan donker . Vlak voor rust kregen we een pingel tegen. Rust 1-1. Onze trainer stond na de rust nog met de begeleider van KFC in het toilet en was er al een voorsprong middels Wouter die uit een corner van paul raak kopte. Via een afstandsschot kwam KFC weer op gelijke hoogt. Echter jan en Stan wisten daarna het doel nog te vinden. Sem Winter kwam Stan vervangen en in minder dan 2 minuten had sem zijn eerste goal voor Limmen te pakken allen voor doel schoot door de benen van de keeper. 2-5 een terechte uitslag. Nu volgende week nog.