Coronaprotocol VV Limmen

LAATSTE UPDATE 18 december 2020

Let op! Ben jij positief getest en geeft de GGD aan in het kader van bron- en contactonderzoek dat jij eventueel zelf contact moet opnemen met VV Limmen. Graag even een mail sturen secretaris@vvlimmen.nl. Of neem contact op met een van de andere bestuursleden.  Indien nodig kunnen wij dan gepaste maatregelen treffen om verdere verspreiding te voorkomen. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Basisregels voor iedereen:

• Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen;
  • Je houdt 1,5 meter afstand van andere personen;
  • Vermijd drukte;
  • Na afloop van de sportactiviteit verlaat je de accomodatie zo snel mogelijk;
  • Was vaak en regelmatig je handen;

Maatregelen bij VV Limmen per 15 december

• Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij VV Limmen.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Alle binnensportaccommodaties blijven gesloten (zaalvoetbal).
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Voor spelers onder de 18 jaar:

• Kinderen en jeugd die vallen onder juniorencompetities zijn uitgezonderd van groepjes van twee; •
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden;
  • Kinderen en jeugd kunnen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen club/ vereniging; •
  • Kinderen en jeugd met klachten blijven thuis.

Voor spelers vanaf 18 jaar:

• Buiten mag maximaal met twee personen gesport worden, zolang er minimaal 1,5 meter tussen zit;
  • In een binnenruimte is sporten niet toegestaan;
  • De trainer is geen onderdeel van de maximale groepsgrootte van twee personen.

Sporters kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

Uitzonderingen:

• Als ondersteuning noodzakelijk is bij de sportactiviteit van een sporter dan is het toegestaan om één ouder/verzorger op de sportlocatie aanwezig te laten zijn. Voor deze persoon geldt ook dat het daar geldende protocol nageleefd moet worden;
  • Kaderleden, officials, vrijwilligers, coaches en medewerkers die een rol hebben bij sportactiviteiten mogen aanwezig zijn.

----------------

Mis je iets of ontbreken er antwoorden op jouw vragen? Kijk ook eens op de FAQ van de KNVB.

Voor verdere vragen/opmerkingen kan je een mail sturen naar communicatie@vvlimmen.nl