Coronaprotocol VV Limmen

LAATSTE UPDATE 20 november 2021

Basisregels voor iedereen:

• Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • Heb je klachten blijf dus thuis

Sporters kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

Basisregels voor gebruik kantine:

• kantine is tot nader order gesloten

basisregels toegang sportpark Dampegheest
  • toeschouwers zijn niet toegestaan behalve de ouders (geen ouder per kind) die rijden van de uitspelende vereniging
  • spelers vanaf 18 jaar zullen gecontroleerd worden of ze toegang krijgen tot de kleedkamer. Geen QR code dan zal men buiten moeten omkleden.

----------------

Mis je iets of ontbreken er antwoorden op jouw vragen? Kijk ook eens op de FAQ van de KNVB.

Voor verdere vragen/opmerkingen kan je een mail sturen naar communicatie@vvlimmen.nl