Wezelstraat 9
1541LZ
KOOG AAN DE ZAAN
tel. 075-6212434

Koog aan de Zaan, 25 september 2022  Vandaag stond de eerste wedstrijd, in de eerste klasse, op het programma van het vorig jaar gepromoveerde Limmen, tegen KFC2 uit Koog ad Zaan. KFC was iets sterker aan de bal, maar Limmen gaf goed partij en het eerste half uur geen kansen weg. Na een minuut of dertig wisten de zaankanters de bal toch achter Randy te krijgen en kon Limmen proberen wat terug te doen. Dit gebeurde al vrij snel toen Carlos, na een scrum, de bal met een leep hakje in het netje wist te werken. Helaas wist KFC op slag van rust de 2-1 op het scorebord te krijgen. Na de rust een furieus aanvallend Limmen, dat KFC vast zette op hun eigen helft. Een minuut of 20 lang zaten we te wachten op de 2-2, maar veel net niet ballen leverde geen verandering op het scorebord op. Dan zorgde een ongevaarlijke uitval van KFC voor het kantelpunt in de wedstrijd. Een verdediger van Limmen schoot een bal van de zijkant strafschopgebied snoeihard richting Randy. Logiserwijs kon Randy hier niets mee, maar een tegenstander wel. 3-1 in plaats van 2-2, een enorme, onnodige domper voor het hard werkende Limmen. KFC profiteerde en liep, ondanks een paar goede mogelijkheden voor Limmen, uit naar een 5-1 overwinning. Over de gehele wedstrijd gezien was KFC wel wat sterker, maar een 2-1 nederlaag had de verhoudingen in het veld beter weergegeven.