7 - 3

Flevo 1 (zon)

8 augustus 2021 14:00

Thijs Groot

Na 4 trainingen stond afgelopen zondag voor een Limmen 1-selectie een oefenwedstrijd tegen zondag 4e klasser Flevo 1 op het programma. Op het mooie hoofdveld op Dampegheest werd onder leiding van scheidsrechter Thijs Groot om 14.00 uur afgetrapt. Het leuke duel eindigde uiteindelijk in een 7-3 overwinning voor de thuisclub zodat de opgekomen supporters en supportsters op liefst 10 doelpunten werden getrakteerd.

In de 1e helft was het middenvelder Jos Hollenberg die in de 12e minuut met een mooie volley uit een afgeslagen corner de 1-0 wist aan te tekenen. Onze tegenstander uit Middenmeer wist ook enkele malen gevaarlijk door te komen maar doelman Jesse Glorie was op zijn hoede. Vlak voor de thee was het de snelle Jacco de Jong die met een mooie beweging zijn directe bewaker zijn hielen liet zien en beheerst de 2-0 ruststand op het scorebord bracht.

In de 2e helft was het al snel 4-0 door 2 doelpunten van invaller Stan Donker en nadat onze tegenstander voor de 1e keer tegen wist te scoren , was het Jacco de Jong die zijn 2e doelpunt wist aan te tekenen. Ook Jos Hollenberg smaakte het genoegen een 2e doelpunt te maken .Ook Flevo wist nog het net te vinden als was dat wel via een eigen doelpunt van Limmen…

De 7e goal aan Limmenzijde verdiende de schoonheidsprijs.. Het was rechtervleugelverdediger Bram Bongers die vanaf eigen helft opstoomde en na een subtiel overstapje van Jos Hollenberg was het dezelfde Bram die op volle snelheid en na een subtiele beweging de Flevo-doelman wist te passeren. Een beauty..

Ook het 3e tegendoelpunt van onze gasten via de snelle Freek Vrenegoor mocht er zijn waarna de goed en soeverein fluitende scheidsrechter Groot het genoeg vond…

DE KOP is er af….

Op zondag 15 augustus wordt de volgende oefenwedstrijd gespeeld. In Heiloo is een HSV-selectie om 14.00 uur de tegenstander.