Hercules Zaandam sc 1

3e klasse B

3 november 2019 14:00

J.Wals

Nadat Limmen dinsdag j.l met 1-5 won van AFC 34 moest het nu gebeuren tegen de Zaankanters. Na 7 minuten een schermutseling voor het doel van Scheerman wat leidde tot een aantal corners. Maar Limmen kreeg de mooiste kans middels Rik Seignette .Wel drie keer redde de keeper bekwaam. De 25 e minuut werd Hercules fataal. Men dacht aan buitenspel maar jan welboren kwam achter de verdediging vandaan, was niet zelfzuchtig en Paul Zeeman mocht de 1-0 afdrukken.
In de30ste minuut kon Hercules gelijk komen. Alleen voor doel wist hun spits niet te scoren. Randy Scheerman redde met zijn voet. Aan de andere kant uit een voorzet van Job Min schoot Welboren schitterend in. Doelman Heus redde echter schitterend. Vlak erna weer een doelpunt van Welboren. Deze werd onterecht voor buitenspel afgekeurd.
Wel viel er voor rust nog een doelpunt. Maar dan voor Hercules door een fout van Scheerman. Rust 1-1. Limmen zette aan, maar een uitval van Hercules werd Limmen fataal. Kent Bakkum werd simpel uitgekapt en schavenmaker kon in de korte hoek scoren. Een half uur voor tijd bracht Bosman zijn laatste wissels in. Min was in de rust met lichte hoofdpijn vervangen. Nu was het aan Aker en Karels om de schade te herstellen. Het werd een alles- of - niks spelletje. Limmen drong aan zonder echte kansen te krijgen. De assistent trainer van Hercules kreeg van scheidsrechter Wals nog rood wegens commentaar. Al met al voor de neutrale toeschouwer een leuke wedstrijd, echter voor Limmen was het zuur. 1-2