Assendelft E1

6 - 7

Limmen JO11-2

22 februari 2014 11:00

Limmen E2 speelde vanochtend op een 9x9 veld 8x8. Voor onze jongens een vreemde opstelling. Het gehele seizoen spelen we eigenlijk 7x7 en weten de jongens precies waar ze moeten staan en wat ze moeten doen. De nummer 8 mocht vandaag als een echte nr. 10 aan de slag en dat op een groter veld. Ruimtes waren ontzettend groot in het begin wat de resulteerde in lopen met de bal. Heel snel keken we daardoor tegen een 1-0 achterstand aan. Toen hadden jullie direct door dat we de bal het werk moesten laten. Ruststand 3-4. Na een paar kleine aanwijzingen in de rust en een heerlijke lunch (Chips!) gingen we er weer vol tegenaan in de 2de helft. Weer veel doelpunten, in de toch zeker zeer evenwichtige wedstrijd, aan beide kanten. Eindstand 6-7 voor Limmen.