Scheidsrechter

T.Kleij

Accommodatie

Onbekend

Castricum, 24 februari 2019  Na een aantal mindere wedstrijden was het voor Limmen vandaag de laatste kans om de aansluiting met de kop vast te houden. Maar dan moest er wel gewonnen worden van koploper Vitesse´22 3, een team met veel routine en een aantal oud 1e elftal spelers als ik mij niet vergis. Tevens een team met een paar vreselijk vervelende mannetjes! Gniepige overtredingen en heel veel gezeur. Gelukkig liet Limmen zicht hierdoor niet intimideren en afleiden en probeerde voetballend in de wedstrijd te blijven. Vitesse kwam gelukkig op voorsprong door een vrije trap die van richting werd veranderd en dat was tevens hun enige kans in de eerste helft. Limmen creeerde wat meer kansen maar had ook moeite om op de helft van de tegenpartij te komen. Zodra de middenlijn gepasseerd werd ging de vlag omhoog en dat is niet bevorderlijk voor de aanvallende partij. Toch werd het 1-1, Dirk zette Stan vrij voor de keeper en deze bal werd beheerst in de touwen gejaagd. Meteen na rust ging het fout want na 10 seconden stond de 2-1 op het bord. Dit is wel heel sloom uit de kleedkamer stappen. Hierna rechte Limmen de rug en ging op jacht naar de gelijkmaker. Kansen kwamen er maar de eindpass kan wat beter en de goed leidende scheidsrechter zag helaas een zuivere penalty over het hoofd. Vitesse kwam in de hele tweede helft niet verder als één uitgespeelde kans die door Bart prima werd gestopt. Mannen jullie kunnen nog wat beter en als de passing wat zuiverder wordt kunnen jullie nog voor een periode gaan.