ongekend veel kansen leidt tot nul punten

Assist: Jaap Menick

B-junioren zaterdag, B1, 1e klasse 02

19 maart 2016 13:25

Ferron, J.B. (mw)

Wormer, 19 maart 2016   Vandaag stond de return wedstrijd tegen WSV'30 B1 op het programma. De thuiswedstrijd werd in een waar spektakel, na een 0-2 achterstand met 7-4 gewonnen. Ondertussen heeft WSV de 2e periode gewonnen en zijn opgeklommen naar de 3e plaats. Maar ook Limmen is met 7 uit 3 uitstekend uit de winterstop gekomen dus we waren benieuwd. We moesten echter eerst nog in de Wormer zien te komen en dat viel niet mee omdat in de Zaan diverse wegenafsluit projecten gelijktijdig zijn begonnen. Tureluurs van het rondje draaien kwam Gerda als winnaares van deze puzzeltoch als eerste het terrein van WSV opdraaien. De wedstrijd begon en binnen 10 minuten had Limmen al met 0-3 voor- en moeten staan, maar dan moet de bal wel de binnenkant van het net beroeren en dat gebeurde helaas niet. Uit de eerste de beste standaard situatie scoorde WSV wel en in plaats van een riante voorsprong stond er een achterstand op het scorebord. Limmen bleef aanvallen en creeerde kans op kans, maar de mooiste kansen waren niet aan onze mannen besteed. En als het dan niet lukken wil lijkt alles wel tegen te zitten. Het zat dus niet mee. Na een minuut of 70 kansen missen promoveerde WSV een counter tot 2-0 en ook hierna bleef Limmen kansen creeeren, waarvan er in de laatste minuut eindelijk een in ging. Jongens ik kan me niet herrineren dat ik ooit een wedstrijd, op niveau, heb gezien waarin zoveel prachtige kansen gemist werden. De mannen uit de Wormer bij wie het dun door de broek liep namen dankbaar de punten in ontvangst. Positief is dat de kansen wel gecreeerd zijn en dat er kei- en kei hard gewerkt is. Als jullie deze kansen blijven creeeren en op de training wat op afronding gaan oefenen kunnen jullie alle resterende wedstrijden winnen. Van mij mogen jullie daar volgende week tegen ADO'20 mee gaan beginnen.