Scheidsrechter

Steur, J.

Accommodatie

Onbekend

Castricum, 28 november 2015 Vandaag de wedstrijd tegen de buren uit Castricum, die ergens onderaan de ranglijst bungelen. Op papier een niet al te zware opgave en dat had het ook niet hoeven zijn, als Limmen niet zo ontzettend slordig met het balbezit was omgegaan. De eerste de beste aanval van Castricum lag na een minuut of 3 meteen weer in het netje, omdat er niet resoluut werd ingegrepen en wederom kon Limmen direct in de achtervolging. Nu zijn we dit (helaas) wel gewend dus even wachten op het antwoord. Limmen begon hierna druk te zetten en we gingen voetballen op de helft van de tegenstanders. Er volgde wat kleine kansjes, tot Jos met een goede pass Wesley vrij voor de keeper zette en de stand was weer in evenwicht. Na een mooi opgezette aanval zeilde een schot van Boris net over. Tot Wesley uit een corner in stelling gebracht werd, de keeper stompte zijn schot voor het doel langs, waarna de attent inkomende Jos het karwei beheerst afmaakte. Ondanks het rommelige spel toch met een 1-2 voorsprong aan de thee. Na de rust een zelfde spelbeeld. Limmen was wel beter maar Castricum vocht voor wat het waard was en wist er ook af en toe uit te komen. Ondertussen creëerde Limmen een aantal uitstekende kansen. Boris werd door Jos vrij voor de keeper gezet, maar zijn schot eindigde helaas in het zijnet. Wesley kwam vrij voor de keeper maar dacht volgens mij dat hij buitenspel stond en tikte de bal naast. En ja, als het dan niet helemaal loopt en de kansen worden ook niet benut, treed de wet van het voetbal weer op. Uit een vrije trap wist Castricum gelijk te komen. Na een combinatie tussen Dirk en Jaap kreeg Wesley een kopie van de eerder genoemde kans en nu bleef hij wel koelbloedig, dus toch weer een voorsprong. Tekenend voor deze wedstrijd dat Castricum door een eigen goal van Limmen toch nog een punt wist te pakken. Totaal onnodig en zonde. De Castricummers juichten alsof ze een toernooi hadden gewonnen en dat zegt wel genoeg. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Zaanlandia. Hier hebben jullie nog een appeltje mee te schillen dus ga voor de 3 punten.