71'

B-junioren zaterdag, B1, 1e klasse 02

19 september 2015 15:00

Kuijer, J.J.

Zaandam, 19 september 2015  Vandaag de uitwedstrijd tegen het eveneens ongeslagen Zaanlandia. Limmen begon sterk aan de wedstrijd en zette gelijk druk, zaanlandia kon hier in het begin weinig tegenover brengen. Er volgde ook een aantal net niet momenten, tot Zaanlandia de bal naar voren peerde. De zeker anderhalve meter buitenspel lopende spits lepelde de bal in het doel en ondanks protesten van vlagger Bert en tot verbazing van iedereen langs de kant stonden we zomaar 1-0 achter. Limmen liet zich niet van de wijs brengen en ging weer voetballen. Echter een vrije trapje van de tegenstander lag ook zomaar in ons doel. Hierna was Limmen wel wat van slag en moest zich herpakken. Toen even later ook nog een ongevaarlijke voorzet in het doel belande was de eerste helft voor Limmen historie. De tweede helft speelde Limmen heel goed en deed er alles aan om terug te komen in de wedstrijd. Dit leek ook te lukken toen Joeri een voorzet van Wesley snoeihard achter de keeper kopte. Limmen ging vol op de aanval en er volgde legio kansen. Van dichtbij werden ballen in het zijnet of naast geschoten, schoten uit de tweede lijn waren te slap of gingen over, maar de bal wilde er niet in. De 4-1 uit een counter was slechts voor de statistieken. Jongens toch nog een aantal positieve zaken. Een compliment voor jullie veerkracht na deze 1e helft, de tweede helft hebben jullie heel goed gevoetbald en heel hard gewerkt. Schiet nu alleen die ballen er eens in (dit is een verzoek). Ten tweede gaat volgens mij de contributie volgend jaar niet omhoog. Het irritante gedrag van een aantal Zaanse mannetjes werd beloond met een rode en een stuk of 6 gele kaarten, waardoor het totaal in 2 wedstrijden nu op 4 rode en 12 gele kaarten staat. De KNVB vaart er wel bij in deze Zaans/Haarlemse poule. Volgende week thuis tegen DEM, tijd voor een 3 punter.